Sophie Ellis Bextor Magyarországon

Megjelent: 2015.02.06. 12:29
Írta: colorcam

Ha igazán vérpezsdítő szombat estére vágysz, akkor mutatunk neked egy  hamisítatlan GLAMOROUS UNDERGROUND ELECTROPOP QUEER PARTY-t, amitől biztosan beindulsz, és megindulsz szombat este a belvárosba!

seb2.jpg

Február 7-ére a Garcons csapat újból zenei ünnepet varázsol Budapestre. Lassan hozzászokhatunk a tényhez: ha Garcons buli, akkor mindig valamilyen különleges csemegét szolgáltatnak a szervezők. Most sem lesz ez másként, a 3. születésnapjukat az eseményhez méltó vendégekkel ünneplik. A 2000-es évek ünnepelt diszkó királynője, a három gyerekes anyuka, modell, énekes és az utóbbi időben DJ, Sophie Ellis-Bextor és férje, Richard Jones a The Feeling basszusgitárosa, a Kasino-ban fogja a hangulatunkat a végletekig fokozni.

seb.jpg

 

Hogy mit várhatunk? Ha nem is lesz gyilkosság a táncparketten, de tánc az igen, mégpedig kifulladásig! Izgalmas dallamokat, vérpezsdítő ütemeket, kozmopolita életérzést jósolok, már ha csak a Garcons fiúk buja és pezsgő bulikáit veszem alapul. A szervezők leírása szerint hamisítatlan brit Pop, Nu-disco és Deep house dalokat hoznak táskájukban a fellépők. Mivel Dj set-ről van szó, ezért egy kicsit összetettebb dolog véleményt formálni arról, hogy mi várható a partyn, de a neten fellelhető anyagok alapján biztosan nem fogunk csalódni a párosban. 

Reméljük, azért Sophie slágerei is el fognak hangzani az est folyamán. Mi a Catch You-t szeretnénk több ezer Watton hallani. Gyere és táncolj rá velünk!

sophie-ellis-bextor_122546k.jpg

Végül pedig egy kis válogatás ízelítőül:

Ahonnan indult a karrier:



Amikor kiteljesedett szólóban:



Sophie legnagyobb slágere:

 

 A jelen:

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr547144581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása