Robbanékony cicák. És ennyi. Elég.

Megjelent: 2015.01.30. 08:15
Írta: colorcam

Nincsenek arra szavak, hogy egy cica milyen átütő érzelmeket tud kiváltani egy emberből. Valahol egy kicsit ijesztő, hogy egy szőrpamacs, aki azt se tudja, hol van, szinte delejes erővel babonázza meg az internet népét – is, mindössze annyival, hogy van.

robbanekony.jpg

És néz. És csöndben, kizökkenthetetlenül szereti magát. Állva taps. Öröm nézni, hogy a teljes közöny, amellyel puhán hever valahol, milyen tökéletesen rezonál az ember „cukiság-éhségével”, pont azt a gyönyört nyújtva, amelyet Oscar Wilde anno megfogalmazott a cigarettával kapcsolatban: „A cigaretta a tökéletes gyönyör tökéletes formája. Kifinomult és a kielégületlenség érzését hagyja maga után.” Ide nekem még egy macskát! Még!

Hát tessék.

Amikor már nem lehet fokozni a gejl és cukormázas szőrpamacsok túláradó fotó- és videócunamiját, jön valaki, aki akkorát ránt a dolgon, hogy az kifordul mind a négy sarkából. Aka. Grumpy cat. Aztán jön még sok ilyen. És még több. És már túl sok. És aztán jön valaki, aki békén hagyja a mutációkat, és valami másra fekszik rá. Ami 2 millió dollárt ér 24 óra alatt. Nem rossz, valljuk be, nem rossz.

tumblr_mwy7cqeugo1qd5mq1o1_500.gif

BANG! A „The oatmeal” fenomenális blog mögött álló Matthew Inman robbantott. Szó szerint. Hehe. A Kickstarter oldalon megfuttatott promóvideó már önmagában lenyűgöző (ez az az oldal, ahol a zseniális - és kevésbé zseniális ötleteidre gyűjthetsz pénzt). Íme tehát egy kártyajáték, amely valahol megrekedt a Russian rulett és a teljes elmebaj között, pont ott, ahol meg kellett rekednie. És a játék démoni főhősei, maguk a Robbanékony Cicák, így lettek a kártyajátékok legcukibb királyai/királynői, bájosan legyintve elődjeikre, besöpörve Jokert, Pétert és a +4 kártyalapot is a szőnyeg alá. Vagy egyszerűen csak rájuk ültek, náluk az be szokott válni.

Szóval óvakodj a Robbanékony Cicáktól! Ha egyszer kihúzod, akkor neked is véged. Hacsak nincs akkora szerencséd, hogy az amúgy teljesen indokolatlan tematikájú mentőkártyák segítségével elkerüld a robbanást.

exploding-kittens-2.png

Ennyi. Cuki szőrpamacsok robbanás előtt, némi rossz szándékkal a szemükben. Hát végül is, ki akarnak nyírni. Azért ez csak számít valamit. Így jutottunk el a rózsaszínes filterektől a sötétség pihés nagyköveteihez, a Furminátor macskaszőr-kefétől (ilyen tényleg van!) a dinamitig (ilyen is, de ezt tudjuk). És működik. Sőt mi több, diktál. Imádom. Ha támogatod a projektet, persze neked is küldenek egy csomagot a projektgazdák.

Kedvelem az egyszerűséget. Amikor az ötletbe van csomagolva a termék, és nem a termék mögött kullog valahol, megadóan, maga után vonszolva a fehér zászlót. Briliáns: vedd a 21. század kedvenc pihegombócát és terrorizáld a belőle fakadó szívmelengető bájt. Az eredmény: egy új antiszuperhős, egy új főgonosz. Vagyis: a kártyajátékok új Antiszuperhőse, új Főgonosza. Aki amúgy még mindig cuki. BRAVO.

Eszti

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr517111245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása