TOP 4 év végi party

Megjelent: 2014.12.27. 15:34

Egyszer egy közeli galaxisban pár élelmes alak gondolt egyet, majd az Ünnepek közti időszakot szabadnapokká tették. Később a többi alak is követte őket, akiket a résen lévő szórakozóhelyek szépen elkezdtek kiszolgálni és mára ez lett belőle: 

szilveszter.jpg

December 27. - A hivatalos Karácsony utáni after party 

Idén a város  "legstílebb" party-sorozata, a Red Carpet nyitja a Karácsony utáni buliszezont. A Trafiq-ban mindenkit vörös szőnyeggel és finom welcome drinkkel fogadnak, aki csak vette a bátorságot, és a három napos aktív evés után csini ruhát öltött.  

image_15.jpg

December 28 - Jamie Winchester akusztik

Az ír származású, hazánkban rengeteg népszerű dal szerzőjeként vagy közreműködőjeként ismert Jamie Winchester ezúttal egy szál gitárral a kezében lép színpadra a Gozsdu Udvar közepén lévő Gozsdu Manó Klubban. A Fonogram és eMeRTon díjas művész kedvenc zenéi csendülnek majd fel a Magaret Island akusztikus produkcíójának kíséretében.

image_16.jpg

December 29 - Az év végére is maradjatok gyerekek

Az idei nyár legviccesebb slágerét a visszatérő Kelemen Kabátban zenekar jegyzi. Nem is lenne szép tőlük, ha nem segítenének abban, hogy méltóképpen zárjuk a 2014-es évet. Ha még benned is élénken élnek a legmelegebb napok, feltétlenûl látogass le az Akvárium KisHall termébe és szórakozz úgy, mint pár hónappal ezelőtt!

image_12.jpg

December 30 - Jazz'n'Bass

Egy kis szilveszter előtti zene a belváros legnagyobb szórakozókertjén, az AnKERT-ben, ami egy light ősibb drum'n'bass kominációval vár a kötelező ereszd-el-a-hajam előtt. Egy estére a hely kedvelt underground DJ-i megmutatják, ők milyen nemben is gondolkodnak a manapság már nem csak underground berkekben kedvelt műfajról... 

image_13.jpg

 

 Pozsgai Brigitte 

 

Ha tetszett, olvasd el ezt is:

ITT JÁRTAM SZILVESZTERKOR - PROGRAMAJÁNLÓ

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr427010587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása