Watch it! - Te mit kapsz magadtól karácsonyra?

Megjelent: 2014.12.12. 11:53

Mindig is óramániás voltam. Van ezüst, arany, rózsaarany, olcsóbb, drágább, csillogó, visszafogottabb darabom is. 

winter_dw_2014.jpg

Amikor a Marie Claire Fashion Daysen voltam, akkor találtam rá egy számomra eddig ismeretlen márkára, és azóta gondolkodom, hogy beszerzek magamnak egy barna bőrszíjas fazont "Karácsony van és megérdemlem" címszóval. Mostanában a basic-letisztult dolgokat keresem, ruhában és kiegészítőben egyaránt. A Daniel Wellington, az óra gyártó cég egy olyan űrt tölt ki a kiegészítők világában, amire igenis szükség(em) volt.

Ez a  svéd márka egy nagyon kedves történettel indult útjára, az alapító egy Brit-szigetekről származó, Daniel Wellington nevű férfival kötött barátságot, aki régi NATO szíjakon hordta az óráját. Daniel időtálló stílusa és elbűvölő egyénisége ihlette az órák designját, ami tökéletesen kerek, lapos, letisztult. Örök klasszikus.

Az én kedvencem a Classic Bristol Lady fazon. Ugye milyen szép?

0511dw_2.png

Igazán szuper, mert karácsony lévén a NATO szíjakra 50% kedvezményt adnak! Szerintem a kék-fehér csíkos a legmenőbb. A világ bármely pontjára ingyenesen szállítanak, és ha december 16-ig rendelünk, akkor karácsonyra tutira a fa alatt vár majd ez a kis csoda. Díszcsomagolásban. De tényleg!

0503dw_1_bst.jpg

Pluuusz létrejött egy mini kollaboráció köztünk, úgyhogy ha a check-out után a "promotion code" rublikába beírjátok hogy "holidaynikithestylist" akkor még plusz 15% kedvezményt is kaptok! Ez az én karácsonyi ajándékom nektek!

A honlap: www.danielwellington.com/global

 

Békés ünnepeket, jó vásárlást nektek!

 

Nikolett N. Styling

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instgram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr786977151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása