ZING Burger - mostantól fix helyen is

Megjelent: 2014.12.04. 12:17
Írta: praclee

A Király utcán véleményem szerint öngyilkosság bármiféle gasztro helyet nyitni, hisz hetente nyílik újabbnál újabb. Ráadásul nem is rosszak.

A food truck-jairól híres, és a fesztiválok nagy kedvence kockáztatott. Nagy merészség, de van benne potencia, ha csak a kígyózó sorokra gondolunk, melyet legutóbb a FőzdeFeszt-en láttunk az Andrássyn.

03_8.jpg

Decembertől ugyanis nem feltétlenül kell a ZING busz után kutatni, ha egy jó hamburgerre vágyunk. A Zeneakadémia mellett mostantól minden nap tömhetjük magunkba a megszokott ízeket. Vélhetően ennek nagyon nagy tábor fog örülni, azt meg én remélem, hogy ezután többen fognak ide látogatni, mint a Mekibe vagy a Burger Kingbe. Az árak 1000 – 2000 Ft között mozognak, ahogy azt a Zing buszoknál is megszokhattunk.

Saját húspogácsa, saját ketchup, mustár. Sőt, az alagsorban fognak készülni a házi bucik!

06_6.jpg

A zártkörű megnyitón még nem volt teljesen kész a hely, de szépen látszódtak a körvonalak, hogy milyen is lesz. Bár nem az én stílusom, de szerintem a célközönségnek nagyon bejön majd. Urbanista minimál stílus, szürke falakon nagy feliratok. A kedvenc az óriási neon ZING felirat. A belső kialakítás is rendben van. Falak mellett leülhetünk, középen pedig egy hosszú könyöklő asztal, ahová szintén letelepedhetünk megenni a hamburgereinket.

05_5.jpg

Sajnos a zártkörű megnyitón csak a KIRÁLY 60 fantázia nevű hamburgert próbálhattuk, de az ízlett. Karamellizált hagyma, uborka, paradicsom, ketchup, mustár, szalonna, cream fresh és természetesen a marhahúspogácsa. Azon viszont csodálkoztam, hogy ottlétem alatt három darabot is megettem belőle, és mindegyik teljesen más ízű, karakterű volt. Remélhetőleg ez be fog állni, még ha a változatosság gyönyörködtet is.

02_8.jpg

Nagy meglepetés, hogy a burgerek mellett lesznek szendvicsek, snackek és desszertek is. No, meg gyerek menü.

 

Jó hír, hogy aki Paypass kártyával rendelkezik, az 15% kedvezménnyel tudja megkóstolni a #paypass menüt, ami megint egy új kezdeményezés a MasterCard jóvoltából, akik tavasszal a #wetrybudapest keretein belül népszerűsítették az egy érintéses fizetést.

Aki tudni szeretné, melyik hat helyen vásárolhatja meg a kedvezményes menüket, az látogasson el ide.

 

Dani

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr666949551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása