Belépés csak zúzni vágyó élőhalottaknak

Megjelent: 2014.11.20. 19:46
Írta: colorcam

Az a fals hír járja, hogy bezzeg a mai fiataloknak már sekélyes a zenei ízlésük. Nos, a tegnap este bezzeg mai fiataljai igencsak rácáfoltak a közhiedelemre. Picit visszacsöppentünk az időben, picit felidéztük az alig pár éve elmúltat, miközben hatalmasat táncoltunk. 

fotó 5 (2).JPG

A Hollywood Undead zenekar budapesti koncertjét még valamikor bőven a fesztivál időszak elején kezdték el hirdetni, és a "korai madarak" egyből le is csaptak az első morzsákra.  Az Akváriumban megrendezett eseményre szóló jegyek ezek után rohamos fogyásnak indultak és őszre egy árva darab se maradt belőlük, aminek élő példája a Design Terminalnál végződő sor volt. A maszkot viselő tagok pedig beleadtak apait-anyait a zenélésbe. 

IMG_7102.JPG

Az egész estében volt valami nosztalgikus még a mi tini korunkból. Sportcipős, farmeros alakok között találtuk magunkat, akik már hónapok óta erre az egy alkalomra készültek, ahogy még nekünk is sokat kellett várnunk a külföldi fellépők hazai koncertjeire. Aztán, ahogy megtelt az előtér, a hely egy fesztivállá változott. A fiúk ölébe ültek a lányok, egy körbe, a padlóra a barátok; aztán a teremben ott folytatták ahol mi -elvileg- abbahagytuk: egymás nyakában, a dalokat egyszerre énekelve és a kezeket a magasba lóbázva. Mi pedig, lévén semmi jónak sem elrontói, sodródtunk az árral. 

hd1.jpgFotó: Facebook, Akvárium Klub Official 

A Hollywood Undead is hozta a formáját. A rap-et, hip hop-ot és rockot ötvöző zenekar legújabb számaiba egy kis elektronikus hangzást is csempészett, ami már eleve jó indok a bulizásra. A fiúk, rájuk jellemzően maszkban sántikáltak, ami a koncert hevében még le is került róluk. A kicsivel több, mint 1 órás show közben pedig látszott, hogy nem csak a közönség, de ők maguk is belefeledkeztek a holtakat is felkeltő, pörgős zenékbe; majd tárt karokkal fogadták a nyereményjátékot megnyert legifjabb rajongójukat, aki abszolút nem hazudtolta meg magát: pontosan tudta milyen számot kérnek tőle. 

hd2.jpgFotó: Facebook, Akvárium Klub Official 

Az egész este jó hangulatban telt. Mindenki egyszerre táncolt, bulizott mindenféle megjátszás nélkül. A koncert végén pedig a kabátokon csókolózó párok és az étterem részen ásványvízzel jól felfegyverkezett szülők még egy plusz mosolyt csaltak az arcunkra. 

Brigitte Pozsgai 

 

Heti ajánló:

Miért is nem akarsz magyar férjet?

Marilyn Monroe - Előkerült titkos levelek

Cipők a divatfővárosokba vagy bárhova

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr386918699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása