Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sármos tekintet, rekedtes szexi hang - Paolo Nutini egy hét múlva a szomszédban!

Megjelent: 2014.11.11. 13:54
Írta: praclee

Egy hét múlva, azaz november 17-én a bécsi Gasometer-ben koncertezik Paolo Nutini a legújabb Coustic Love című albumával.

Paolo-Nutini-Scream-Funk-My-Life-Up.jpg

Paolo Nutini le se tagadhatná félig olasz származását. Ha nem énekes lett volna a most 27 éves Paoloból, tuti valamelyik magazin címlapján szerepelne, hiszen nem egy csúnya srác. Ráadásul pont olyan zenét játszik, ami a nők szívét igencsak megdobogtatja. Úgyhogy jobb, ha elkísérjük szívünk hölgyét a koncertre, ha nem akarjuk, hogy az első sorban, magukból kikelve sikítozzanak és búcsút intsenek nekünk. Így talán marad esélyünk, hogy pár átszomorkodott éjszaka után újra minket szeressenek, ne pedig a kissé rekedtes, szexi hangú énekes fenegyereket.

A Coustic Love című albumot a The Independet újság az 1970 óta megjelent legjobb R&B albumnak nevezi az Egyesült Királyságban. Csak az első héten 109.000 példányban kelt el a lemez, amivel minden idők leggyorsabban, legtöbbet eladott lemeze lett Angliában. 

 

 

Bécs csak 2 órányira van, ráadásul a koncertjegy is megfizethető. Sőt! Aki egy nagyon jó funky-soul, pop-rock koncertet szeretne, az ne hagyja ki! A jegyet pedig érdemes előre megvenni, mert több koncertjén már most kint van a SOLD OUT felirat!

 

Koncert időpont: 2014 november 17.

Helyszín: Gasometer, 1110 Wien, Austria

 

 

Dani

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr796884521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása