Eredményhirdetés - MyEqua X Colorcam

Megjelent: 2014.10.31. 16:27
Írta: colorcam

Eljött a várva várt pillanat! Most jöhet a dobpergés és a taps, mert végre megtudjuk, hogy kik lettek a szerencsés nyertesek a My Equa - Colorcam közös nyereményjátékában! Érdemes figyelmesen olvasni, hiszen ezúttal mindenki nyert valamit. 

10711257_974926969189441_1046073828_n.jpg

Először is szeretnénk megköszönni, hogy ennyien játszottatok, szuperek vagytok! :)

A játéknak két része volt.

A Facebookos like és megosztós játékban a szerencsés nyertesünk, aki egy My Equa Squeeze kulaccsal lett gazdagabb, Marián Ramóna. Ezúton szeretnénk neki gratulálni!!

Az email beküldőink között két kulacs várt gazdára. Nagyon sokan küldtetek üzenetet (közel százan), úgyhogy aki nem nyert, az se csüggedjen, figyelje email postafiókját, mert nekik egy kis kedvességgel szeretnénk megköszönni a válaszokat.

A szerencsés nyertesek:

Bencsik Bernadett

Nagy Nándor

Gratulálunk nekik és köszönjük mindenkinek, aki játszott!

Kövessétek az oldalt, a jobb felső sarokban található "követés" gomb megnyomásával, hogy ne maradjatok le a friss cikkekről!  Megsúgjuk hamarosan újabb nyeremények várnak majd rátok!

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr446851159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása