MyEqua – A kulacsok Szent Grálja

Megjelent: 2014.10.20. 10:55
Írta: colorcam

Mindig hatalmas táskával járok, és mostanában egyre többször veszem észre magamon, hogy iszonyatosan keveset iszom. Ami ugye nem jó, nagyon nem. Ezért elkezdtem azon gondolkodni, hogy hogyan védhetném ezt ki. Először 1 literes vizeket vásároltam, hogy mindig legyen nálam innivaló, így önkéntelenül is kényszerítettem magam az ivásra. Azonban van ennek egy sokkal stílusosabb módja is.

IMG_9819cover2.jpg

Ez pedig nem más, mint a My Equa kulacs.  Ami azon felül, hogy egyszerűen jó ránézni, mert mindegyik csodaszép design-nal rendelkezik, még védi is a környezetünket. Amellett, hogy nem használunk el rengeteg pet palackot, a My Equa kulacsok környezetbarát, első osztályú, minőségi anyagból készülnek. Ezen anyag neve EASTMAN TRITAN, az alapanyag, amely nem tartalmaz BPA (Biszfenol A) vegyületet. A kutatások alapján egy átlagos ember körülbelül 168 palackot pazarol el évente. Nem is merek utána számolni, hogy ez, ha csak budapesti viszonylatban nézzük, mennyit is jelenthet. De hagyjuk is, mert itt a megoldás!

IMG_9781-kicsiEdit.jpg

Még egy dolog miatt ódzkodtam a kulacsoktól, mégpedig a gyerekkorunkból ismert uzsis kulacsok tipikus műanyag szaga miatt. Nos, a My Equa-nál ettől nem kell tartanotok. Kipróbáltuk, és gond nélkül vette az akadályt, semmi mellékíz, csak az italod, legyen akár hideg, akár meleg.

A magyar webshopban is válogathatsz rengeteg színes, jópofa kulacs közül, de nemzetközi szinten már több bloggerrel is kooperáltak például. Többek között legnagyobb kedvencemmel, Miroslava Duma online magazinjával, a Büro24-el is, az eredményt itt láthatod. Talán egyszer majd COLORCAM kulacsból szürcsölhetitek kedvenc italotokat? Ki tudja… ;-)

De az biztos, hogy már most feldobhatjátok kedvenc outfiteteket, és a napi 2-3 liter víz lazán lecsúszik ezekből a vidám és szuper kulacsokból! Mi már szerelembe estünk. Vigyázzatok, mert függőséget okoz! 

IMG_9938.kicsi.jpg

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Küldj emailt a hello@colorcam.hu-ra ’myequa’ tárggyal, és válaszolj kérdéseinkre a vagány, színes EQUA SQUEEZE kulacsokért!

 

  1.     Milyen (külföldi) bloggerekkel kollaborált már a MyEqua?
  2.     Mi a neve a MyEqua üveg kollekciónak (amelyek a mi képeinken is láthatók)?
  3.     Hányféle MyEqua kulacs közül választhattok a magyar webshopban?

 

Játék időtartama:

2014. október 20 – 30.

Sorsolás: október 31., 12:00 óra

A beküldők között két MyEqua Squeeze kulacs talál majd gazdát!

 

Olvassátok el a cikket, abból minden kiderül. Hajrá! :)

Ha nagyobb eséllyel indulnál, látogass el Facebook oldalunkra, és egy megosztással kerülj közelebb új, színes kulacsodhoz! Sok sikert!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr206802601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása