Piano Hair - Hajkreációk a zongora mellett

Megjelent: 2014.10.15. 12:32
Írta: praclee

Csütörtökön ünnepli 4 hónapos fennállását a Piano Hair Szalon, melyre mindenkit szeretettel várnak a fodrászok. A megnyitón énekelni fog Kállay-Saunders András, és további meglepetés vendégek is várhatóak.

photo2.jpg

Ez még talán önmagában nem nagy hírérték, hiszen egyre másra nyitnak meg a hajszalonok. Ráadásul a Piano Hair az Ó utcában található, ahol aztán tényleg túltengés van. Alig 4 hónaposak, de nehéz időpontot foglalni. Ennek két oka is van. Az egyik, hogy sok a vendég, a másik, hogy ők nem csak egyszerű fodrászok, hanem aktívan a divat és reklám szakmában tevékenykedő szakemberek.

Ha valaki követi a Sztárban Sztárt, vagy nézte a VOICE-t és a hazai pop klipeket, akkor szinte biztos, hogy Bubrik Marci alias BUBI keze munkáját is látta, hiszen ő készítette a hajakat.

06_3.jpg

Pósa Tamás a fodrászat kreatív részét szereti. Fésülésben, vágásban és festésben egyaránt otthon van. Szeret szabad kezet kapni, ami sokszor nem is árt, mert hiába szeretnénk mi egy formát a hajunknak, azt egy fodrász jobban látja. És Tomi még fel is tudja turbózni, hogy még menőbb legyen.

Fábián Zsanett szintén oszlopos tagja a csapatnak, és az igazi férfiak legnagyobb örömére ő mestere a szakállaknak. Rengeteg divatanyagnak ő készíti a hajait, emellett szinte ő az egyetlen, aki igazán ért a szakállvágáshoz, fazonírozáshoz. Idén kezdett bejönni a divatba a szakáll, és ez a tendencia még folytatódni fog, úgyhogy uraim, itt a nagy lehetőség. Egy ápolt szakáll erősen megdobhatja az imidzsünket.

03_5.jpg

A szalon egyébként nagyon hangulatos. A pár vintage bútorral és zongorával nagyon esztétikusan berendezett kicsi fodrászat szerintem mindenkit maradásra bír. Én legalább is el szoktam itt időzni, mikor szakállat vágatok.

07_3.jpg

Tehát most csütörtökön 19.00-tól mindenkit vár a Piano Hair csapata az ünnepélyes megnyitóra, a VI. kerület, Ó utca 17-be!

Dani

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr926792871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása