Egy úriember így fogad - Jude és Johnnie együtt

Megjelent: 2014.09.09. 11:04

A Johnnie Walker Blue Label a hazánkban kapható legidősebb whisky. Minden üveg egyedi sorszámmal bír, még 60 évig érlelt alkotóelem is van benne. A legritkább Johnnie Walker-keverék, amit, és most jön a lényeg, jól tud Jude Law is, aki az utóbbi idők szerintem legstílusosabb kisfilmjében népszerűsíti az italt.

jude.jpg

A nemrég debütált, YouTube-ra feltöltött 6 perces filmet a Virgin-szigeteken és Londonban forgatták. A brit színész partnere az olasz Giancarlo Giannini (Hannibal, Quantum csendje), a rendező pedig nem más, mint a világhírű Ridley Scott fia, Jake.

A történet szerint a két gentleman egy gyönyörű és régi yachton utazik, melynek értéke felbecsülhetetlen, akárcsak a poharukban lévő whiskyé. Jude Law karaktere (akinek outfitje igencsak hasonlít a tőle utoljára A tehetséges Mr Ripley-ben látotthoz) fogad idősebb barátjával, hogy egy tánccal elnyeri tőle a hajót. Aztán persze eszébe jut, hogy nem is tud táncolni...de néhány schnittel később egy londoni bárban már a zongora mellett ülve, majd profi sztepptánccal kápráztatja el Gianninit (és minket is), amivel megnyeri a fogadást. (Állítólag Jude szorgalmasan készült a forgatásra: táncórákat vett és zongorázni tanult.)

A film zárójelenetében Giannini szeretné visszaszerezni a yachtot, így ő is fogadást köt: egy történetet fog elmesélni. Ha valóban lesz folytatás, mi már alig várunk egy hasonlóan színvonalas, szemet és fület gyönyörködtető kis remeket! Na és persze a Blue Labelt is szívesen letesztelnénk... :D

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr916680339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása