Téged is vár Etyek a hétvégén

Megjelent: 2014.09.02. 17:50

A 2013-ban indult Etyeki Piknik rendezvénysorozat az évszakok sajátosságaihoz igazodva, évente négy alkalommal csábítja a finom borokra szomjazókat a festői Újhegy és Szépvölgy térségébe. Aki egyszer már járt ott, visszatér: eredendően más feeling bort kóstolni a lankás vidék szőlősorainak közelségében, mint egy felkapott belvárosi borbárban. Arról nem is beszélve, hogy a bor mellé különféle gasztroremekek és igényes zenei programok is társulnak.

etyekÚJ.jpg

Ezen a hétvégén, szeptember 6-7-én, 10:00 órától összesen 24 helyszínen rendezik meg az Őszi Etyeki Pikniket. Az esemény már a szüret jegyében telik, a must és a sajt állnak majd a középpontban. A domboldal pincéinél a Kárpát Medence térségéből érkező vendégborászokkal találkozhatunk, akik készséggel válaszolnak minden borral kapcsolatos kérdésünkre. Ha megéheznénk, lesz bográcsban főtt lecsó, sonkakóstoló, lángos és kürtőskalács is. A pincék előtt kézműves vásár, a színpadokon zenés programok (pl. szombat este Bon Bon és Bohemian Betyars- koncert) várják az érdeklődőket. A gyerekekre is gondoltak: népi játékok, gyöngyfűzés és klasszikus mesék szórakoztatják őket, amíg a szülők az idei kedvenc borukra vadásznak. Szerelmes párok és baráti társaságok pedig bátran béreljenek piknik kosarat, így a pincék közelségében, romantikus környezetben gyönyörködhetnek a naplementében.

etyekhordó.jpg

Belépő nincs, a kóstolópohár 1.000 Ft-ba kerül. Aki iszik, az nem vezet ugyebár: a Kelenföldi Pályaudvarról 760-as jelzéssel indulnak menetrend szerinti Volánbuszok, a teljes árú retúr jegy 1.120 Ft. Az etyeki Korda Filmpark 30%-os kedvezménnyel látogatható. Speciális programmal, argentin tangó oktatással is készülnek.

Arról pedig, hogy hogyan találd meg a leginkább hozzád illő bort, ITT olvashatsz!

További információ: www.etyekipiknik.hu

 

Haverkodjunk Facebookon is: www.facebook.com/colorcammag

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben, vagy írj a hello@colorcam.hu-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr396659861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása