Beyoncé tarolt az idei Music Awards gálán

Megjelent: 2014.08.25. 22:01
Írta: colorcam

Az MTV csatorna az idei évben már 31. alkalommal rendezte meg az MTV Video Music Awards-gálát, ahol minden évben díjazzák az év legjobb videoklipjeit. A népszerű gála kétségtelenül a női előadókról szólt. Az est egyértelmű győztese a 32 éves Beyoncé volt, aki három kategóriában zsebelt be elismerést, többek között a Michael Jackson Életmű-díjat. Az amerikai R&B csillagnak férje Jay-Z és kislánya, Blue Ivy a színpadon gratulált, ezzel rácáfolva a házassági válságával kapcsolatos híresztelésekre.

140824-beyonce-blue-ivy-vanguard.gif

A másik toplistás üdvöske a botrányaival előrukkoló Miley Cyrus lett, aki a 2014-es év legjobb zenés videója díjat nyerte el. Miley a tavalyi Music Awards gálán Robin Thicke társaságában előadott polgárpukkasztó fellépése után most nemes gesztussal lepte meg a tisztelt nagyérdeműt. Az énekesnő az USA-ban élő hajléktalan tinédzserek problémájára hívta fel a figyelmet, ezért maga helyett egy Jesse névre hallgató hontalan fiatal srácot kért fel a díj átvételére. Jesse köszöntőbeszédében elmondta, hogy azokért az Egyesült Államokban élő rossz körülmények között nevelkedő fiatalokért vette át a díjat, akik a mindennapjaik során éheznek, és veszélyben érzik magukat. Az őszinte fiú szavain többen meghatódtak a közönség soraiban.

1066931_4572_vs90jj.gif

 A zenei rendezvényről természetesen a sztárfellépők és a botrányok sem hiányozhattak: Színpadra lépett Nicki Minaj, akinek az ruhája bánta az estét, hiszen az Ariana Grandéval és Jesse J-jel előadott szám koreográfiája közben, a férfi rajongók nagy örömére a cipzárja elszakadt. Fellépett még Usher, a Maroon5, Sam Smith, Rita Ora, továbbá Taylos Swift is.

1066931_8096_JCBhgrR.gif

Ha lemaradtál volna a gáláról, és a nyertesekről, a www.mtv.com oldalon további híreket találsz. 

Daró

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr146635623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása