Betti is here

Megjelent: 2014.08.22. 12:56
Írta: colorcam

Kedves Colorcam Olvasók, Látogatók, na meg persze Rajongók!

Kezdhetném bemutatkozásomat a szokásos körmondatokkal, klisékkel, meg persze egy varázslatos élettörténettel. De inkább úgy döntöttem a rám jellemző keresőszavak leírása után vágok bele egy kisebb mesébe.

bettikeps.jpg

Egy óriás mosoly / Kalandos utazások / Divat és business / Biciklivel szép az élet / Interior Design csodái / Virágok színei / Ananász mindig és mindenhol / Fecsegés

bettike2_1.jpg

Azt hiszem az utóbbi félévben ezek a szavak, amelyekkel leginkább lehetne engem, Bettit jellemezni.

Hogyan kerültem a Colorcam csapatába?

Több évvel ezelőtt megfogalmazódott bennem, hogy mindenféle elégedetlenség nélkül, de én is beállok az országot elhagyni vágyók sorába. A sorszámomat letéptem és vártam. Több alkalommal sikerült elhalasztanom a lehetőséget, mindezt természetesen építő és fejlesztő események sorozata miatt. Többek között ilyen volt egy nagyobb segítséggel létrejövő divatblog elindítása, ami a mai napig szívem csücske, s bár nem váltotta be a hozzá fűződő reményeket, mégis egy szerelemgyerek a legcsodásabb dolog a világon. Köszönöm, hogy még ma is bombázhatom számomra inspiráló képekkel az oldalt.  Persze a blog segítsége nélkül nem juthattam volna be különböző divateseményekre, és nem ösztönzött volna abban, hogy folytassam a már korábban is imádott stylist szakma elsajátítását. Rengeteg csodás emberrel ismerkedtem meg, valamint tapasztalatra tettem szert. A fotózások, fotósok, sminkesek, no meg az én imádott fodrászom, aki mindezek mellett legjobb barátnőmmé vált. Tehát sok szó, mint még több, a lényeg, bizony nem véletlen alakultak a dolog úgy, ahogy azok alakultak. Végül egy remek és egyben szeretett állás, valamint egy kisebb életbeli változás erősített meg abban, hogy most kell elindulni azon a bizonyos sárga köves úton. Bár Toto otthon maradt, és a piros csillogó cipőmet is a szekrényben felejtettem, azt hiszem a lényeg nem változott: bátran előre, bele a nagyvilág közepébe.

 

És hogy miért hagytam itthon a jót? Milyen volt az "új élet" kezdete? Most pedig hol tartok? Na erről fogok itt magyarázni minden héten!

U.i.: a fent említett szavakat pedig mindenképpen belefűzöm majd a meséimbe:)

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr216594829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása