Levendulák földjén

Megjelent: 2014.08.21. 07:20
Írta: colorcam

A nyár egyik legcsodásabb “jelensége”, kétség kívül a levendulamezők virágzása! Az lila virágtenger látványa, illata, a lemenő nap melege és a méhek zümmögése felejthetetlen élmény nyújtanak.
Gyerekkoromban minden nyarat a Balaton partján töltöttem, így különösen szeretem a magyar tenger látványát, a parti városok hangulatát.

IMG_8428-Edit-Edit-Edit.JPG

Monoszlón most jártam először, de szinte azonnal beleszerettem. A lila levendulaültetvények és magasabb területekről a Balaton látványa olyan hatással bírnak, amely mindenkit rabul ejt. A sokoldalú növényből készült termékekből pedig szinte lehetetlen egy kedvencet kiválasztani. Nem tudtam eldönteni, hogy a levendulaszörp, vagy a levendulás süti ízlett jobban, a levendulaolaj, vagy a szappan illata volt-e kellemesebb vagy, hogy a lila és illatos lakásdíszek közül melyiket válasszam a helyi kézművesboltban. Mindet szeretném!:)

Régi álmom vált valóra azzal, hogy ilyen környezetben fotóztak. Eddigi életem egyik legszebb fotósorozata készült el itt, amit most szívesen osztok meg Veletek!

IMG_8424-Edit-Edit.JPG

IMG_8461-Edit.JPG

IMG_8485-Edit-Edit.JPG

IMG_8386-Edit-Edit-Edit-Edit.JPG

IMG_8322-Edit-2-Edit.JPG

IMG_8269-Edit-Edit.JPG

IMG_8340-Edit-Edit-Edit.JPG

IMG_8374-Edit.JPG

IMG_8397.JPG

Szunai Linda

 

Fotó: Farkas Márton

Smink: Venczlik Ivett

a COLORCAM project

Copyright © All Rights Reserved 

 

Köszönjük a lehetőséget és sok finomságot a MagyarProvence birtoknak!

Rólad is készülhet hasonló sorozat, nézz körbe nálunk! 

www.colorcam.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr296613679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása