Canon Speedlite 600EX-RT - Villanj haver

Megjelent: 2014.08.13. 23:57
Írta: colorcam

A Canon legújabb profi vakuja, igencsak megörvendeztetett az elődjéhez képest (580 EX II) mikor a Colorcam jóvoltából tesztelésre kaptam egy szép darabot. A tesztelést egy laza otthoni kipróbálás után, egy szombati esküvőn dobtam a mélyvízbe, ugyanis tudtam, hogy nem fog csalódást okozni.

Flash2.jpg

Kinézetre elég szembetűnőek a jóságok, sokkal áttekinthetőbb menü (ez többek között a nagyobb és világosabb kijelzőnek is köszönhető, nincsenek keresgélendő almenük),  kényelmesebb kezelőgombok, új szűrőadapter és ami nekem igazán bejött, az a masszív anyaghasználat. Nincs recsegés, ropogás és némi vízcsepptől sem riad vissza a vaku.

Az integrált rádiós zárkioldás funkciótól biztos vagyok, hogy sok fotós vesz majd egy mély levegőt, nem beszélve arról, hogy ez a verzió már 60-as kulcsszámon szolgálja ki az igényeket. 160.000 forintos árát tekintve kissé visszariadhatunk tőle, de aki nap mint nap használ rendszervakut és szereti az extra kényelmi funkciókat, annak mindeképpen érdemes beruháznia.

Canon Speedlite 600EX-RT 06.jpg

 

4db ceruzaelemmel tudjuk egyébként működésre bírni, érdemes tölthető akksikat vásárolni bele, én konkrétan 4db Energizer 2400mAh elemet használtam, de sajnos nem sokáig bírta, ami akár negatívumként is kiróható a szerkezetnek. Összesen 164 képet sikerült készítenem, rossz fényviszonyok mellett ezzel a töltöttséggel, ami hát valljuk be, nem túl sok.

 caption_001.jpg

Mindenesetre szinte csak pozitív tapasztalataim voltak a vakuval kapcsolatban, a fentebb említett funkciók figyelembe vételével, bátran ajánlom minden fotósnak, aki egy kicsit is igényes a felszereléseire. 

Ati

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

kep forrás: canonrumors

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr446601001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása