B.my.Lake - Európa legjobb új fesztiválja

Megjelent: 2014.08.07. 19:22
Írta: colorcam

Idén is az elektronikus zenétől lesz hangos Balatonvilágos a tavalyi év immár hivatalosan is legkirályabb új fesztiválja, a B.my.Lake jóvoltából. Éjjel-nappali buli, erre számíthat aki 18-tól ellátogat Balatonvilágosra. Fürdőruhát, vicces szemüveget a csomagba és induljon a vége láthatatlan party!

bmylake.jpg

 

A B.my.Lake tavaly került először megrendezésre Balatonvilágoson és olyan hangzatosra sikeredett, hogy a holland European Festival Awards-on azonnal be is zsebelte az ’’Európa Legjobb Új Fesztiválja” díjat. Úgy tűnik idén is sikerül hozni a színvonalat, ugyanis a négy nap alatt több, mint 120 nemzetközi és magyar DJ fog megperdülni a pultok mögött.

 Az  ’’all day and all night long’’ hangos eseményt Danny Tenaglia,’’All Night Long” szettjével kezdi majd meg, ami méltó bemelegítése az elkövetkező napoknak. A résztvevők a Club Aliga területén ezután szabadon válogathatnak az elektronikus zene teljes műfaji palettájáról, legyen szó minimal-ról, techno-ról, dnb-ről, vagy más irányzatokról. A fesztivál másik sajátossága pedig, hogy mindezt a Balaton partján fél lábbal a vízben tehetik meg.

A helyet már korábban is szerették a szocialista korszak nagy alakjai, bár arról nincs információnk, vajon Rákosi híres szemöldöke mekkorát ferdülne a hír hallatán, hogy a hivatalos munkakerülők, Kádár nyaralója előtt buliznak.

Line Up , Jegyek és információ : www.bmylake.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr466584099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása