STRAND fesztivál - Így illik zárni a nyarat!

Megjelent: 2014.07.31. 13:39
Írta: colorcam

Ne a tengerre, inkább a Balatonhoz gyere, mert hatalmas nyárzáró buli készülődik, és biztos, hogy mindenki jól fog szórakozni, aki szereti a minőségi könnyűzenét. Világsztárok, magyar kedvencek és a nyáron kihagyhatatlanul laza tópart már türelmetlenül várja a Zamárdiban megrendezendő STRAND- NagyonZene fesztivált.

logo-hu.png

Az egy dolog, hogy a DUB FX és a Papa Roach ismét ellátogat hozzánk, de, hogy a Tankcsapda is ezen a fesztiválon tartja a szülinapját, már pont elég ok arra, hogy az ember fia/lánya , Augusztus 20-23 közt méltóképp zárja a nyarat Zamárdiban.  Minden lesz, ami a zenekedvelő népek szem-szájának ingere: olyan világhírű előadók várják majd őket, mint Wilkinson, Parov Stelar Band, vagy John Newman, miközben a magyar ritmus-fanok a Petőfi Rádió 100 legjobb előadójára szórakozhatnak a tóparton, vagy – ahogy legutóbb tettük, a tóból.

A tavalyi tapasztalatokra alapozva biztosak lehetünk benne, hogy idén is egy minőségi fesztiválra áldozhatjuk a hőségben hőn áhított hosszú hétvégénket. A szünetüket töltő egyetemistákat pedig már csak azzal lehetne jobban csábítani, ha a Diákhitel kávézóban lefogyasztott mennyiséget jóváírnák a törlesztésüknél.  

koncert-20140416-8359-strand-feszt-2014.jpgBrigi

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr876562139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása