Viva Comet 2014 - (nagyon) rövid beszámoló

Megjelent: 2014.06.17. 11:50
Írta: colorcam

Június 11-én újra megtartották a gumicukor mázas pop-eseménynek csúfolt Cometet. Újra a Papp László Sportarénában és újra a sokszor rém idegesítő Sanyócával és a citromba harapott Iszak Esztivel.

104856140418044540_comet_logo.jpg

A rendezvényen részt vett többek között Ganxsta Zolee & Dynamic, Majka Papa és Curtis, Hien, Fluor Tomi, az egyre népszerűbb Halott Pénz és Diaz. Nem hiányozhatott természetesen az Euróvíziós Kállay, az egyébként szimpatikus Király Viktor és a joghurtkirály lánya, Cserpes Laura sem. Ne maradjon ki kedvencünk a Punnany sem, ők így vélekedtek az idei Cometről:"Viva (no) com (m) e (n) t. Vége van, elég volt, nem bìrom, ennyi...." Átérezzük.

A külföldi mezőnyt Inna és a svéd aranylemezes OLA színesítette, vagy épp árnyékolta be.

A két hónapon keresztül tartó online szavazást követően a Comet gömböt végül Király Viktor kapta, mint legjobb férfi előadó, míg legjobb női előadóként Hien vehette át a díjat. Taps! A legjobb együttes kategóriában a Children of Distance-t, a legjobb új előadó kategóriában DiazMentha-t jutalmazta a magyar zenecsatorna. A legjobb videoklip kategóriában a SONYA zenekar Kitchenfloor című számával zsebelt be egy szobrocskát. Taps!

 

comet_2014_legjobb_ferfi_eloado_kiraly_viktor.png

Természetesen az ilyen díjátadók elmaradhatatlan része az afterparty, ahol szokták mondani a magyar sztárvilág színe-java együtt mulatott. A Comet VIP partin ott volt az Édes élet teljes csapata köztük Magyarország második legjobban utált embere Berki Krisztián is. Hajdú Péter még mindig verhetetlen. A bulin Palvin Barbi is ott krúzolt, szerettük.

VIVA_Comet_selfie1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr536309511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása