Cristiano Ronaldo lábát figyeljétek a VB-n

Megjelent: 2014.06.13. 00:30
Írta: colorcam

Az idei év elején Cristiano Ronaldo nyerte a FIFA Ballon d'Or-t, ezzel pedig második alkalommal érdemelte ki a "FIFA World Player of the Year” címet. Ronaldo aranylabdája és az egész szezonban nyújtott kiemelkedő teljesítménye előtt tisztelegve a Nike sportmárka egy egyedi Nike Mercurial Vapor IX Cristiano Ronaldo 2014 limitált kiadású cipővel rukkolt elő. 

Nike-Mercurial-Vapor-IX-CR7-Special-Edition-4.jpg

A speciális stoplis megjelenését tekintve valóban egy kivételes darabról beszélhetünk. A fehér alapon aranyszínű talppal pompázó cipő a portugál futballista monogramját viseli, melyből összesen 100 pár került legyártásra. A sarkán minden egyes modell egyedi sorszámmal büszkélkedik (001-100), a belső talprészt pedig Ronaldo aláírása ékesíti.

Nike-Mercurial-Vapor-IX-CX7-Cristiano-Ronaldo-Edition-image-2.jpg

A rajongók nagy bánatára az összes modell elkelt, már a piacra kerülést követő pár percben. Az értékesítési adatok szerint az extravagáns darab 235 euróba, azaz körülbelül 70 ezer forintba került. 

Nike-Mercurial-Vapor-IX-CR7-Special-Edition-3.jpg

 

Haverkodjunk a Facebookon is: www.facebook.com/colorcammag

Kedvenc képeink Instán: http://instagram.com/colorcammagazine

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr956298033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása