„Szárnyát vagy combját?” - Gourmet Fesztivál 2014, Millenáris Park

Megjelent: 2014.05.19. 00:31

Május 30. és június 1. között ismét várja a hazai és nemzetközi ízek szerelmeseit az új formájában harmadszorra megrendezésre kerülő Gourmet Fesztivál. A szervező a fesztiválgyáros Sziget Kft, így profi rendezvényre számíthatunk ezúttal is. 

GOURMET.jpg

A három napos programsorozat résztvevői a magyar gasztrovilág legjobbjai: szakmai díjas éttermek, neves borászatok, a legjobb cukrászatok valamint az ínyencek minden igényét kielégítő gourmet boltok, kézműves és bio manufaktúrák. Az idei év újdonsága a street food és a nemzetközi konyhák legkiválóbb magyarországi képviselőinek szereplése.Tavaly a gulyás, idén a rakott krumpli köré épül a kiállítás tematikája, a séfek saját fogásaik mellett ennek az ételnek a minél eredetibb elészítését kapták feladatul.

A kiállítók mellett különböző gasztro és zenei programokon is részt vehetünk, illetve találkozhatunk az idevágó tematikájú blogok képviselőivel is. A rendezvény háziasszonya és házigazdája is két híressé vált blog alkotója: Mautner Zsófia (Chili&Vanília) és Jókuti András (Világevő).

9310852.jpg

9310853.jpg

Farkas Anna

Nyitvatartás: 2014. május 30 – június 1., Péntek- Vasárnap 12:00 - 23:00

Jegyek (3.300 Ft/nap, 6.500 Ft/bérlet):  

http://sziget.hu/gourmetfesztival/info/jegy 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr186179965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása