Attention! Paris, Macaron, Moulin Rouge...mmh, je’taime!

Megjelent: 2014.05.16. 17:36

Párizs megér egy misét, de kezdetnek egy kellemes májusi estét mindenképp. A Szépművészeti Múzeum az idén 10. alkalommal megrendezésre kerülő Európai Múzeumok Éjszakája apropójából a legkülönbözőbb programokból álló rendezvényt tart a csodás francia főváros szellemének jegyében.

soireeparis1-630x498.jpg

18 órakor veszi kezdetét a programsorozat, mely egészen hajnalig tart. A szervezők mindenre gondoltak: a gasztronómia, a zene, a filmművészet, a divat, a képzőművészetek egyaránt helyet kapnak a múzeum árkádjai alatt. A Business Dining díjas Chez Daniel étterem a francia ízeket, a Winelovers az ország legjobb borait és sajtjait kínálja majd, miközben elleshetjük a képregényalkotás fortélyait, belenézhetünk a legújabb francia filmekbe, megismerhetjük az aktuális párizsi divattrendeket, megszagolhatjuk Zólyomi Zsolt mesés parfümkreációit, és az éjszakába nyúlóan táncolhatunk klasszikus vagy éppen modern francia dallamokra. Zséda a „Zongorista és én” címmel ad koncertet,  23 óráig pedig lehetőség van megtekinteni a Toulouse-Lautrec világa kiállítást is.

A részletes programot itt olvashatjátok.

Belépőjegyeket a jegymester.hu oldalon lehet vásárolni 3200/2500 Ft-os áron.

Farkas Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr146173339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása