Mit tudunk az iPhone 6-ról?

Megjelent: 2014.05.06. 14:12
Írta: colorcam

Nem sokat. Mindenesetre többet mint az előző években. Idén talán minden eddiginél erőteljesebben indultak meg a találgatások, hogy milyen is lesz az iPhone 6. Koncepció képeknek sem vagyunk híján. Két dolog tűnik szinte biztosnak. Az egyik hogy az új szifon az elődöknél vékonyabb lesz, a másik, hogy a kijelző mérete jelentősen megnövekszik.

iphone-6-side.jpg

A Macrumors és az iPhone Hungary-n is megjelentek már cikkek egy állítólagos kiszivárgott japán tervrajzzal kapcsolatban. Ez alapján vetette papírra elképzeléseit Martin Hajek, aki gyakorlatilag egy S4/S5 készüléknek is eladható grafikát osztott meg a várakozókkal. A Macrumors nem rég felkérte Ferry Passchier-t, hogy mutassa meg, ő hogyan képzeli el az idén megjelenő almás telefont.

iphone-6-all.jpg

A fanok őrülete pár héttel ezelőtt csúcsosodott ki, amikor is állítólagosan kiszivárgott a hatos ájfón tokja. A YouTubeos Unbox Therapy csatorna készítői szereztek is egyet, erről videót is készítettek. A konklúziót ők is levonták, a következő szifon akkora lesz mint a iPod touch, tehát 6 mm, a mostani 7.6-al (5S) szemben. Szó esik még a lekerekített formáról, és az oldalsó kör alakú gombok hosszúkásabbra cseréléséről is.

alleged-iphone-6-case.jpg

Ming Chi Kuo elemző szerint az iPhone 6 először 4.7 colos kijelzővel fut ki a piacra, majd pár hónapra rá debütálhat az 5.5 colos nagytesó. A pletykák szólnak még csúszásról is, ugyanis állítólag az Apple nem lesz kész időben a készülékekkel. Ennek oka többek között az akkumulátor mérete és előállítása. Nagyobb kijelző, kisebb akksi, gyorsabb merülés. Az új készüléket már most iPhone Airként említik sok fórumon.

iphonemockupvsgalaxys5.jpg

Nagy kérdés még a felbontás. A közönség a 4K felbontású kijelzőre feni a fogát, de kétlem, hogy ez kerülne a hatosba. A legvalószínűbb, hogy 750×1334-es felbontással támad a teló, ami bőven elég az emberi szem számára. A 4K háború viszont elindult, így ha feleslegesen trendi akar lenni a készülék, akkor Kaliforniában rádupláznak a srácok.

 forrás: iPhone Hungary, Mac Rumors

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr156120497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása