Tavaszi megújulás természetesen

Megjelent: 2014.03.12. 19:19
Írta: colorcam

 A tavasz lassan-lassan elérkezik és sokat gondolkodtam azon, hogyan frissíthetném fel az arcbőröm hosszabb távon is. Közeledem a harmadik x-hez, eddig ugyan elég volt egy normál nappali és egy éjszakai krém használata – bevallom, néha az is elmaradt – de mostmár tényleg érzem, több kell a bőrömnek. Az arcom és a bőrfelületem többi része is egészen vízhiányos, száraz, de legalább a pattanások miatt nem kell aggódnom igazán.

agyag-maszk.jpg

A SKIN Gyanta Szalon jóvoltából egy szuper arckezelést sikerült kipróbálnom, az alábbiakban olvashattok arról, kik ők és hogyan is sikerült a kezelés. 

SKIN Gyanta Szalon néven az VI. kerületben nyitott egy speciális gyanta szalon, ahol időpont nélküli gyanta kezeléseket, arckezeléseket, 3D szempilla építést, manikűrt, masszázst és kisebb kozmetikai kezeléseket végeznek.

A szalon falait különleges himalájai sókristályok díszítik – a hely előző életében kis sóbarlangként funkcionált - melyek gyógyító, jótékony hatása az egész kezelés ideje alatt érvényesül. Az üzletpolitika megalkotásakor fontos szempont volt a tulajdonos számára a  kedvező árak kialakítása, valamint a bejelentkezéshez kötött kozmetikai kezelések megszüntetése, ezáltal a vendégek saját időbeosztásukhoz igazodva, időpont nélkül részt vehetnek a kiválasztott kezeléseken. A látogatók nem csupán számos gyanta kezelés közül válogathatnak, de a gyantázási technikák többféle változata (pl.: arany gyanta, cseresznyés, titándioxidos, csokoládés, azulénes, cukorgyanta) is opcionálisan rendelkezésükre áll. A barátságos szakképzett kozmetikusok kérés esetén tanácsot, útmutatást is adnak a vendégek részére, így a számukra legmegfelelőbb gyantázási technika közül tudnak választani. Februártól pedig új szolgáltatásként, arckezeléseket is végeznek, Ilcsi természetes alapanyagú natúrkozmetikumokkal.

DSC_0303.JPG

Ezek közül próbáltam ki én a bőrtípusomnak megfelelőt. A neve vitalizáló, tisztító, fiatalító kezelés a stresszes, fáradt bőrre. Ezt leginkább húsz év felett ajánlják az apró ráncok megelőzésére.

A kezelést cickafark és réti útifű tartalmú érzékeny extra arctisztító tejjel és tonikkal kezdjük, mely tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és nyugtatja a pirosodásra hajlamos bőrt. Majd a különleges gyümölcssavas hámlasztó peelinggel és a csalánból és algából készült termékkel kezelik a bőrt. A két termék együttes használatával nemcsak az elhalt hámsejteket távolíthatjuk el, de a csalán keringésfokozó hatásának köszönhetően a hatóanyagok mélyebben tudnak felszívódni. Majd extra mennyiségű flavonoidot tartalmazó pakolást tesznek fel, amivel a bőr rugalmasságát, vérkeringését és oxigén ellátását fokozzák, a szem környékét pedig bodzavirág tartalmú antioxidáns és ránctalanító hatású géllel ápolják. A vízmegkötő és regeneráló tulajdonságáról híres vörös rózsa szirmaiból készült habkrém hatására a hervadt bőr valósággal új életre kel. A kezelés lezárásaként szabadgyökfogó, kollagénépítő, vitaminokban gazdag krémet visznek fel, mely kisimítja az apróbb ráncokat és segít megőrizni a bőr ellenálló képességét.

DSC_0340.JPG

A gyümölcssavas pellingnél kicsit bizsergett az arcom, meg is kérdeztem, hogy ez normális-e, természetesen az. Azonnal éreztem, hogy a bőröm teljesen megújul, szinte láttam magam előtt, ahogy az a szürke téli maszk távozik az arcomról. A kedvenc részem a vörös rózsa habkrém volt! A legjobb az egészben, hogy mindegyik termék természetes alapanyagokból készül, tehát semmi vegyszeres dolog nincs az arcápolás közben. Még nem próbáltam az Ilcsi termékeket, de talán beinvesztálok egy-két dologra, olyan finom az illatuk is! A kezelés hatását legalább egy hétig éreztem, kisimult az arcom, és teljesen hidratált maradt jó néhány napig. Mindenkinek szívből ajánlom a kezelést, nekem nagyon tetszett!

 Kezdjétek frissen, fitten a tavaszt, én például a héten csak zöld teát iszom! Nincs most kávé, sem csoki! Na jó, talán egy kocka...

Legyetek szépek és lájkoljátok a Colorcam és a Nikolett Nstyling facebook oldalát!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr155857490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása