A dal 2014 legjobb ruhái

Eurovision - the best dresses

Megjelent: 2014.02.14. 17:07

Az összes szombatomat mostanában a dal 2014 forgatásain való részvétel tölti ki, nagyon élvezem, zene plusz divat ez kell nekem. Megosztom veletek, nekem mely előadók ruhái tetszettek a legjobban. A "sláger" egyébként a fehér szín volt a lányoknál, mondjuk megértem feltűnő, mégsem hivalkodó. Lássuk őket:

Cserpes Laura


Laura ruháját a Daalarna divatház tervezője Benes Anita álmodta meg. Klasszikus elegancia makramé csipkéből. Visszafogott, tisztaságot és boldogságot sugároz, ahogy a dal is. Szépséges.

cserpes_laura.jpg

Marge:

Marge.png

A csodaszép kismamának ezt a futurisztikus felsőrészt egy Berlinben élő dizájner Lantos Lili tervezte, aki történetesen most építi márkáját. Jó kezdés, csak így tovább. Hogy a kezében mi világított fogalmam sincs de jól mutatott, nem kérdés.

 

Radics Gigi:

radics gigi2.JPG
radics gigi3.jpg

Gigi és csapata ruhája a Prieston by Noémi Nagy kezei közül tárult elénk. A szoknya megoldása tetszik a legjobban, amúgy is imádom a rakott dolgokat, de ez a kis csavar, hogy középről kifelé lépcsősen rövidül a szoknyahossz, elámultam, nagyon friss, modern elgondolás és a fehér-ezüst kombináció igazán jól áll Giginek. Noémi ismét nagyot alkotott. Az alsó képen láthatjátok a tervezőt az énekesnővel. Gratuláció!!!

Knoll Gabi:

knoll gabi.jpgKnoll-Gabi(1).jpg

Gabi ruháját Kiss Márk stylist tervezte, történetesen rokonok, tehát nem véletlen a tervező választás. Szörnyen irigykedem egy ilyen rokon miatt én is ilyen unokatesóról álmodok. Itt is fehér ruhát láthattunk, amely földig érő uszállyal és átlátszó "műanyag" betéttel, fém övvel őrzi a futurisztikus hangulatot. Szuper, bár szerintem egy picit átlátszott az anyag a reflektorfényben.

Group 'n Swing:

group n swing.jpg

Az énekesnő ruháját Katti Zoób tervezte. Áradozhatnék, de mindenki tudja, hogy Zoób Katti a magyar divatszakma egyik alapköve, csodaszép klasszikus stílusú ruhát készített. A rojtok gyöngyből állnak és ahogyan a fényben ide-oda himbálóznak, szikrákat szórnak. Csodás látvány volt a színpadon, tökéletesen összerakott koncepció, a szett teljesen illik a koreográfiához és a dalhoz is. Retikül juhúúú.

és egy fiú a végére:

Szabó Leslie:

szabo_leslie.jpg

Leslie Herczeg Zoltánnal régóta jó barátságot ápol, és emiatt nem volt kérdés, ki készíti majd a fellépő ruháját "A Dal"-ra. A háttérvetítéshez illeszkedő dizájn nekem nagyon-nagyon tetszik. Fekete-fehér egy csipetnyi pirossal megspékelve. Herczeg Zoltán a tőle megszokott módon eredetit alkotott.

Plusz egy: Király Viktor - Bár nem tudom ki a tervezője illetve milyen márkát viselt de a sötétkék fényes öltöny kifogástalanul állt rajta. Szuper szexi. Áúúúcs.

Ha még több információra éheztek, likeoljátok a Nikolett N styling oldalt a facebookon. Az énekesekkel csoda szuper interjúkat láthattok Mendler András -legcukibb- riporterünkkel a Busz-On Magazin Youtube csatornáján.

JURÓVIZSÖN!!!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr305814571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása