Farsang a la mode

Megjelent: 2014.01.07. 15:55

Mindig is imádtam azokat az eseményeket, ahová be lehet öltözni és megmutathatom a kreativitásomat a hétköznapokon túl ruhák illetve kiegészítők formájában.

Én idén a maszkokra szavazok, nem is akármilyenekre... A sajátomat én magam fogom elkészíteni, fekete csipkéből, valószínűleg  fülekkel megspékelve. Szerintem nem igényelnek iszonyatos kézügyességet, mégis őrülten feldobhatjátok velük a farsangi buli szetteteket. Lássuk, miből inspirálódtam, hátha ti is kedvet kaptok egy kis DIY mókához:

mask4.jpg

mask5.jpg

mask2.jpg

mask3.jpg

mask6.jpg

Ha még sosem készítettetek ilyesmit, elsőként próbálkozzatok egy egyszerű fazonúval, csak egy kis vasalható bélésanyagra, egy darab selyemre és egy darab vastagabb filc anyagra van szükségetek. A selyem és a filc közé vasald be az erre szolgáló hő hatására ragadó bélést, - ez azért kell, hogy tartása legyen - ezután vágd formára. A selyem belülre elengedhetetlen szerintem, hogy az arcotok ne sérüljön, dörzsölődjön a maszk alatt. Ha mindez kész, már csak szalagra - a legszebb a selyemszalag, de fűzhetsz bele gumiszalagot is, az komfortosabb) van szükségetek. A díszítéshez javaslok gyöngyöt, vasalható kristályokat, tollat, csipkét, vagy bármit, ami nem túl nehéz a rögzítéshez.

mask1.jpg

Ha sminkelésben jobbak vagytok, csak a fantáziátok szabhat határt a farsangi make-up-nak:

mask7.jpg

 

Ha mégsem pepecselnétek vele, itt egy készen vásárolható opció: (H&M 2.990.-)

hmprod.jpg

 

Ti hol mókáztok februárban?

 

Még több ötlethez nyomj egy like-ot a facebookon a Nikolett N Styling oldalra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr185744231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása