Alapdarabok 2.

Megjelent: 2013.09.12. 09:00

Kiegészítők

Cipő

Jobb, ha csak néhány pár cipőnk van, de az jó minőségű, ugyanúgy mint ahogyan a ruháknál már említettem. Arról nem is beszélve, hogy egy rossz kialakítású cipő egy életre megnyomoríthajta viselőjét. Ha igazán sikkesek szeretnétek lenni, el kell hagyni a 10-15 cm-es sarkakat, azokban képtelenség a macskakövön csinosan lépkedni. Az ideális cipősarok méret szerintem a 8-10 cm, az már szépen megnyújtja az alakotokat, de könnyebb bennük járni. Új lábbeli első bevetése előtt előző nap otthon hordjátok néhány órán keresztül, kiderül, tényleg jó választás volt-e, avagy sem. /Kötelező beszerzés: egy balerinacipő, saru, fekete körömcipő, mokaszin, lovagló- vagy motoros csizma, tornacipő/

 shoes dictionary.jpg

Táska

Jobb egy egyszerű bőrtáska, mint egy feltűnő it-bag hamisítvány. Senki nem mondja meg némelyikről, hogy nem igazi, de valahogy mindig az az érzésem ezekkel a szütyőkkel kapcsolatosan, hogy a divat totális megcsúfolása. Egyszerűen divatellenes. Én a nagy, kocka alakú táskákat szeretem a legjobban, általában lapul benne fél háztartásnyi dolog, könnyű egész nap a városban lavírozni, ha van egy ilyen hű társad.

 bags.jpg

Ékszerek

Előszeretettel hordok nappal is olyan csecsebecséket, amelyeket alapvetően esti- vagy alkalmi öltözethez szántak. Ha van egy szép gyémánt nyakláncod, miért ne hordanád napközben kedvenc pulóveredhez? A divat ma már nem köt gúsba! Nekem még is a legtöbb kedvencem a H&M gyerekosztályáról kerül ki. Megjegyzem még senki nem vette észre, hogy onnan vannak az ékszereim (meg sok-sok pólóm, pulcsim, sálam stb.) Ne ragaszkodj a tipikus helyekhez vásárlás során, legyél merész! Aki mégsem szeretne nagyot hibázni, annak könnyű szívvel ajánlom a Parfois-t. A bolt száz százalékára áldásomat adom.

necklace.jpg 

Óra

Itt is végtelen a lehetőségek tárháza. A kedvencem évek óta a nagy férfi órára hajazó darabok. Akár farmerrel, pólóval és tornacipővel, vagy elegáns kis ruhával. Így vagy úgy, érzéki összeállítás.

 watches1.jpg

Napszemüveg

Olyan dolog ez, amiről sokan azt hiszik, nyáron kell, illetve lehet hordani. Nekem speciel nagyon érzékeny szemem van, szinte egész évben ott pihen a táskámban egy. Ha megvan a fazon, ami tökéletesen áll, ne tántorítson el semmi és senki.  Az én személyes kedvencem az aviator, még spórolok egy Ray Ban-re. Az igazi amerikai álom.

rayban.jpeg

 

Merjetek kiegészítőket hordani, feldobja a legszürkébb őszi napotokat is!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr305507455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SarahConnor 2013.09.13. 09:10:10

Gyerekosztály? Nem semmi... A gyerekosztályról én max a fülbevalókat tudom hordani, a többin így vagy úgy nem férek át :)

Az órával annyira egyetértek! Éveken át szívtam a nőknek kitalált divatórákkal, eltörtek, megfakultak, elromlottak, vacak volt mind. Megfigyeltem, hogy a férfiaknak gyártott (a képen látható fazonú) órák nemcsak ízlésesebbek, hanem tartósak és jó minőségűek is. Úgyhogy beruháztam egy márkás ezüstszínű férfiórára, és azóta probléma megoldva, ráadásul halomra kapom a bókokat, hogy milyen szép. És tényleg mindenhez megy.
Nem esnek ki belőle díszek, nem kopik le a festése, nem volt egy vagyon és nem romlik el, mert nem arra van kitalálva, hogy a viselője fél év múlva másikat vegyen.
Úgyhogy jószívvel ajánlom mindenkinek a férfiórákat.

nimrod666 2013.09.13. 13:24:08

25 ezért napszemüveg, nem menő és teljesen megfelelő UV védelmet is biztosít egy 1500 Ft alatti darab és még jól is nézhet ki...(bevizsgáltattam 3 db-ot is, az egyik 390 Ft volt...)

A balerinát meg csak kislányok hordják??!! A mokasszin meg 40-es korosztálynak van, akkor mit vegyenek fel a huszonévesek? Mondjuk poén, hogy a Hello Kitty-s óra meg szimplán f@sza egy felnőtt nőn...
Meg a saru milyen szép?? A gladiátorok hordtak olyat régen... A papucs meg NEM CIPŐ!

A gyerekosztályról pulcsi meg stb?? Hogyan férsz bele??

mildi 2013.09.13. 15:21:54

@nimrod666: simán. majd negyven éves vagyok, de könnyedén. kicsinek kell születni. ennyi (én spec 155cm, 47 kg, 152-158-as gyerekméretben rohangálok) :)

SarahConnor 2013.09.14. 08:35:42

A napszemüveg vitához csak annyit: szerintem pont azért éri meg a "csak" 2-3000 forintos napszemüvegeket megvenni, mert nagyon sérülékeny holmik, leesnek, lecsúsznak a fejről, pakolgatni kell őket, stb. És ha valami történik egy 25ezressel, akkor beleszakad a szíved, míg ha a 2000 forintosnak pattan ki az üvege, akkor nem kell rohanni az optikába, hanem szépen vissza lehet pattintani. Ha mégse sikerül, akkor meg így jártunk, elhajítjuk. Könnyebb szívvel, mint egy 25ezrest.

Szóval szvsz a napszemüveg pont az a fogyóeszköz, amiből nem éri meg a drága, csak ha nagyon nettül oda tudsz rá figyelni minden pillanatban.

Ugyanilyen az esernyő is, amit lépten-nyomon összesározol, elhagysz, odaütsz dolgokhoz. Így jobban megéri egy ezresért venni egy évben akár kettőt, mint venni egy ötezer forintost és aztán sírni, hogy szétesik, meg elszakad :)

Nikolett N. styling 2013.09.22. 23:45:36

@mildi: Igen, én is alacsony vagyok, sajnos nem ilyen kevés kg, de rám is jók a 168-as lány felsők, ruhák :)

Nikolett N. styling 2013.09.22. 23:48:13

@Fenimore: Örülök,hogy osztod a férfiórával kapcsolatos véleményt, tényleg szuperek. :)

Nikolett N. styling 2013.09.23. 11:20:42

@nimrod666: Egyetértek, nem kell feltétlenül több tízezer forintért napszemüveget vásárolni, lehetsz stílusos kevesebből is. Azt hiszem a divatnak ez a lényege, hogy kreatív lehetsz. A gyerekméret azért jó rám, mert nagyon alacsony vagyok, a kislány méretek közül a legnagyobbak megfelelnek a női S illetve M méreteknek is. Miért ne férhetnék bele? :)
A sarun nem gladiátor szandált értek. ;)
És mondhatom, a ballerinát nem csak kislányok hordják, megfelelő kialakításban egy felnőtt nőn is szuperül mutat.

ilovemom 2013.10.03. 17:48:58

Szia! Hol lehet kapni azt az ezüst nyakláncot?

Nikolett N. styling 2013.10.12. 12:26:46

@ilovemom: Sajnos ez a kép a pinterestről van, de számos hasonlót találhatsz az I am, Six és Parfois üzletekben, bármelyiket szívesen ajánlom! :)
süti beállítások módosítása