A BMW tulajok elégedettek, a Ferrarisok nem

Megjelent: 2013.08.15. 22:36
Írta: colorcam

Téved, aki azt hiszi, hogy a Ferrari tulajdonosok oda meg vissza vannak a boldogságtól, hogy maranellói sportkocsijuk lehet. Az AXA biztosító brit részlegének felmérése szerint éppen hogy a legkevésbé elégedett tulajok közé tartoznak a ferrarisok, csak a megkérdezettek 57 százaléka mondta azt, hogy elégedett autójával.

Ferrari-17.jpg

Nem tudjuk, hogy a maradék 43 százaléknak mi a gondja, erre nem tért ki a felmérés. Műszaki problémák, esetleg ügyfélkezelési bajok lehetnek a háttérben - majd egy újabb felmérés kideríti.

Ugyanezen a listán a tömegmárkák kifejezetten jó eredménnyel zártak, a Seat, a Peugeot, a Lexus, a BMW és az Aston Martin esetében is 75 százalék feletti az elégedettségi arány.
 
 
Tartalommegosztásban partnerünk:
 

automobil.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr345448576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása