Sony nyári termékbemutató

Megjelent: 2013.06.27. 12:25
Írta: colorcam

A Sony sajtótájékoztatóira mindig jó eljárni. Egyrészt élvezetes a műsor, nem dőlsz a rendezvény közben a kolléga vállára, másrészt finom a kaja. Bár ezúttal rendesen túlsózták. 

DSC00031.jpg

A Budapest Music Centerben megtartott rendezvényen óriási meglepetésekre nem lehetett számítani, hiszen mint tudjuk 2013-14-ben minden gyártó az ultrabook és a smartbook/hibrid vonalat erősíti. Egy héttel korábban a Samsung sajtóeseményén már bemutattak egy-két csodakészüléket, most mégis úgy érezzük, hogy a Sonynak sikerült egyel magasabbra tennie a mércét. 

Felfedték ugyanis az új Vaio termékcsaládot, ahol többek között a világ legkönnyebb Ultrabookja is bemutatkozott, a Vaio Pro 13 személyében. A reggel szemmágnese viszont a a Duo 13-as lett. Hibrid készülék révén, a Samsung ATIV Q-hoz hasonlatosan, előbukkanó fizikai billentyűzettel rendelkezik. Tényleg elég masszívnak, okosnak és még szépnek is tűnt a bemutatott darab, bár az árával kevesen lesznek kibékülve. 

Ezenkívül szó esett még az érintés alapú NFC-ről, amire úgy tűnik a japán gyártó nagyon büszke, az elmaradhatatlan Triluminus displayről, mely kurvaszép színekkel kápráztat el, illetve a ClearAudio+ hangzásról is szó esett. Figyelnünk kellett, mert  végén papíron, mindezen infokra rákérdeztek.

VAIO_Duo_13_KBmode_W-1200 (2).jpg

VAIODuo13_01_W-1200 (1).jpg

Egyébként Duo 13-asnál bemutatott "scannelő" alkalmazást tudtuk a legkevésbé értékelni. Okostelefonon, Ipaden, tableten régóta működik, egyáltalán nem számít újdonságnak.

Egy biztos, mi drukkolunk a Sonynak, mert látszik, hogy tényleg próbálkoznak és azt hiszem idén talán nem eredménytelenül.

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr975380372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása