Szemmozgás érzékelővel támad a Samsung Galaxy S4

Megjelent: 2013.03.15. 15:44

Itt is, mint az Iphoneok esetében a pletykák 99%-a igaz volt. De a bemutató… Van még mit tanulnia a dél-kóreai cégnek. Kicsit olyan érzésem volt, mintha egy tunéziai hotel nyugdíjas üdülői számára rendezett szórakoztató esemény látnék, nem pedig egy felsőkategóriás csúcsmobil bemutatóját. Egy ilyen telefonnak el kell tudnia adni magát, nem kell hozzá a színház.

Samsung-galaxy-S4-launch_original.jpg

Papíron eléggé masszív darab lett az S4. Négy magos proci, szépséges 4,99 colos, 1080p felbontású 441 ppi képpontsűrűségű Super Amoled kijelző, amit még kesztyűben is tudunk nyomkodni. Smart Scroll (érzékeli a szemmozgást) és olyan hiánypótló alkalmazások is belekerültek, mint a time laps készítés. Olyan fényképeket is megörökíthetünk, melyek a felvétel közben felveszik az atmoszféra zajait ezzel felidézve a fotó készítésének körülményét. Lesz benne infrás hőmérséklet és pára tartalom mérő, plusz monitorozhatjuk vele a saját alvásunkat is. Nyitottak a közösség építő cuccok felé, S4 az S4-el meg tud osztani könnyen mindent zenét, videót stb… És új GPS alkalmazást is raktak bele. A vezeték nélküli töltés ismét kimaradt, de azt sose értettem mire jó…  Április végén május elején, hazánkban is kiderül, hogy valóban mire is képes a gyakorlatban.

Samsung-galaxy-S4-launch_1_original.jpg

Samsung-Galaxy-S4-angled.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr1005136347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Füstölő 2013.03.18. 11:48:40

" Két magos proci,..." -----> 4 magos a proci!

colorcam 2013.03.20. 22:25:28

@kecskemetircmodell: Mindig jó ha valaki figyel!Köszönjük :)
süti beállítások módosítása